Zingende ZIel Acupunctuur en meer


Hogeweide 332 3544 PW Utrecht
06-48078696 Klik om te bellen

Over Zingende ZIel Acupunctuur en meer

Praktijk voor Acupunctuur Zingende Ziel bied meer dan alleen acupunctuur aan. Tijdens de intake worden er veel vragen aan u gesteld om een betere TCM diagnose te stellen en de beste behandelstrategie te kiezen. Meestal wordt een 30 minuten acupunctuurbehandeling gevolgd door een speciale massage van de rug, buik (viscerale massage), hoofd en gezicht, of een voetreflexmassage. Ook krijgt u een advies om uw levensstijl te verbeteren, en dit ondersteunt de behandeling. Soms wordt er het gebruik van vitamines en supplementen geadviseerd. Tot slot, kunt u hier enkele Ayurveda middelen voor uw gezondheid hier aanschaffen.

De praktijk werkt op afspraak, de werktijden zijn flexibel. Behandeling in de avonduren en op weekend is mogelijk. Ook eventueel bij u thuis behandelen is mogelijk, in het geval dat een patiënt zich te slecht voelt om langs te komen. Dit kost exttra geld.

In de praktijk worden verschillende aandoeningen behandeld waaronder rug- en nekklachten, slaapproblemen, allergie, buikpijn van bekende en onbekende oorzaak, verlaagde weerstand, reumatische klachten, KNO-klachten, vrouwelijke klachten waaronder menstruele problemen en onvruchtbaarheid. IVF kan door de TCM goed ondersteund worden.

Maak afspraak en kom snel bij de praktijk voor de Acupunctuur Zingende Ziel!

Zingende ZIel Acupunctuur en meer in het kort

Soort acupunctuur

Chinese Acupunctuur

's avonds geopend

Ja

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Onze locatie

Zingende ZIel Acupunctuur en meer


Hogeweide 332 3544 PW Utrecht
06-48078696 Klik om te bellen