Zhong Hé Táng - Centrum voor Chinese Geneeswijzen


Achterheuvel 99 3701 ZS Zeist
0628774835 Klik om te bellen

Over Zhong Hé Táng - Centrum voor Chinese Geneeswijzen

Sinds meer dan 15 jaar behandel ik met veel passie patiënten met zeer uiteenlopende klachten. Door de holistische aanpak is er een zeer breed spectrum van aandoeningen die behandeld kunnen worden. Van migraine tot overgangsklachten, van reuma tot slapeloosheid, van pijnklachten tot niet zwanger kunnen worden en van huidaandoeningen tot hooikoorst.

Ik geef die behandelingen met Acupunctuur, Chinese Kruiden en/of Tuina-massage. Vrijwel alle aanvullende verzekeringen vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk. Een verwijzing van de huisarts heeft u niet nodig.

Chinezen denken in concepten en beelden. Het is een holistisch medisch systeem, dat al meer dan 3000 jaar diagnoses stelt, ziektes kan genezen, klachten verbetert en ziekte helpt voorkomen. In het Westen is de behandeling met acupunctuur het meest bekend. In China wordt echter 70% van de klachten met Chinese Kruiden behandeld. Het is een krachtig, natuurlijk medicijn, dat voor u persoonlijk wordt voorgeschreven en nauwelijks of geen bijwerkingen kent.

Om uw klachten nog beter te kunnen behandelen, ga ik elk najaar een paar weken voor een studiereis naar China en bestudeer ik de klassieke teksten van de Chinese Geneeswijzen.

Foto's

Zhong Hé Táng - Centrum voor Chinese Geneeswijzen in het kort

Soort acupunctuur

Chinese Acupunctuur
Electro Acupunctuur

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Onze locatie

Zhong Hé Táng - Centrum voor Chinese Geneeswijzen


Achterheuvel 99 3701 ZS Zeist
0628774835 Klik om te bellen