Zhen Ren


Heiningstraat 13 4885 JJ Achtmaal
0642774469 Klik om te bellen

Over Zhen Ren

Wil je ook meer vitaliteit, gezondheid of balans?

Ontdek je mogelijkheden in de behandeling van klachten zoals pijn, vermoeidheid, migraine, verstoringen in maagdarmkanaal, ongemakken in de verschillende levensfasen of gedrag. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Steeds meer mensen en zorgprofessionals ontdekken en ervaren zelf de kracht van genezen en gezond blijven op een natuurlijke manier zonder chemische middelen met hun bijwerkingen. Dagelijks verschijnen er wetenschappelijke artikelen over de effecten en resultaten van bijvoorbeeld acupuctuur, voeding en inzet van supplementen of kruiden.

Zhen Ren is een behandelpraktijk in Chinese en Westerse  natuurgeneeswijzen gericht op het voorkomen en behandelen van klachten met behulp van verschillende methoden van acupunctuur, therapeutische massage, voeding en/of eventueel supplementen. Een combinatie van behandelmethoden kan worden toegepast. In overleg bespreken we de mogelijkheden die bij jou aansluit. Tijdens de behandelingen is er ruimte voor ondersteuning naar herstel en balans die het meest bij je past.

Van clienten krijg ik terug dat er ruime aandacht is voor de klachten en de mogelijke oorzaken en processen zodat er meer inzicht ontstaat. Dit kan helpend zijn in de behandeling van de klacht of het voorkomen ervan.

Zie voor meer informatie de website of neem even contact op met Ria via mobiele nummer: 06-42774469 of mailen naar: info@zhenren.nl. De praktijk is gevestigd in het buitengebied van Achtmaal, in de gemeente Zundert regio Breda (West-Brabant).

ONTDEK JE MOGELIJKHEDEN VOOR NATUURLIJK BETER!

Foto's

Zhen Ren in het kort

Soort acupunctuur

Acupressuur
Auriculo
Balansmethode van dr. Tan
Bioresonantie
Chinese Acupunctuur
Cosmetische acupunctuur
Cupping
Electro Acupunctuur
Klassieke Acupunctuur
Ooracupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Armpijn
Auto-immuunziekten
Burnout / Stress
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Infertiliteit
Ischias
Kniepijn
Menstruatieklachten
Nekpijn
Oncologische nazorg
Onsteking
Oorpijn
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Spatader
Sportblessures
Stoppen met roken
Vermoeidheid / Slapeloosheid

's avonds geopend

Ja

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Ja

Onze locatie

Logo Zhen Ren

Zhen Ren

Zhen Ren


Heiningstraat 13 4885 JJ Achtmaal
0642774469 Klik om te bellen