Zeilstra Acupunctuur


Ereprijsstraat 18 3765 AK Soest
035 888 8514 Klik om te bellen

Direct resultaat klachten met pijn
Dr tan Balance methoden
Makkelijk Parkeren

Over Zeilstra Acupunctuur

Therapeut Remmelt Zeilstra

De Chinese geneeskunde heeft mij altijd geïnteresseerd. Het fascineert mij hoe de Chinese geneeskunde het menselijk lichaam bekijkt vanuit een holistisch standpunt en van daaruit de patiënt behandelt. Dat is voor mij echt een eyeopener geweest. Ik wilde er zelfs graag mijn beroep van maken en heb er verschillende studies in gevolgd.

In juli 2010 heb ik ervaring opgedaan met acupunctuur door stage te lopen in het Second People’s Hospital te Qingdao in China. Daar heb ik van dichtbij mogen ervaren hoe acupunctuur en Chinese geneeskunde bijdragen aan het welzijn van de patiënten en de samenleving.

In 2013 ben ik afgestudeerd in de klassieke acupunctuur bij de academie voor Chinese geneeskunde Qing Bai. Ik heb mij aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Daar wisselen we veel kennis uit en houden we onze skills op peil. Intussen heb ik ook veel ervaring opgedaan met acupunctuur. Ik heb bij veel patiënten mogen zien hoe goed acupunctuur werkt bij onder meer de bestrijding van hun pijn.

Unieke aanpak

Zeilstra Acupunctuur Soest werkt met een unieke balansmethode. Die is uiterst effectief bij pijn in bijvoorbeeld uw rug, knie, schouder en elleboog of bij artrose aan uw handen of voeten.

Onze aanpak zorgt voor een nieuwe balans in uw lichaam en kent geen bijwerkingen. U merkt al na de eerste behandeling resultaat. De pijn in uw rug, nek, schouder of elleboog wordt minder. De balansmethode werkt ook heel goed naast een reguliere behandeling bij bijvoorbeeld een pijnpoli.

Toegankelijk voor iedereen

Zeilstra Acupunctuur helpt mensen met lichamelijke en geestelijke pijnklachten. Acupunctuur, moxatherapie en cupping helpen het lichaam weer in balans te komen. Hierdoor kunt u weer goed bewegen. Bij elke therapie die u ondergaat is het belangrijk dat u op uw gemak bent. Remmelt Zeilstra is een acupuncturist die zorgt voor een ontspannen sfeer. Met zijn ervaring en kennis van de Chinese geneeskunde bent u in goede handen.

De pijn voorbij

Foto's

Zeilstra Acupunctuur in het kort

Soort acupunctuur

Balansmethode van dr. Tan
Chinese Acupunctuur
Cupping
Klassieke Acupunctuur
Master Tung acupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Armpijn
Borstkanker begeleiding
Burnout / Stress
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Ischias
Kniepijn
Nekpijn
Oorpijn
Rugpijn
Schouderpijn
Sportblessures
Stuitligging
Vermoeidheid / Slapeloosheid

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Team

Artikelen

De Balansmethode van Dr. Richard Tan

De Balansmethode is een unieke benadering van acupunctuur die niet alleen rekening houdt met de locatie van de symptomen, maar ook met de onderliggende onevenwichtigheden die daaraan kunnen bijdragen. Deze...

Onze locatie

Logo Zeilstra Acupunctuur

Zeilstra Acupunctuur

Zeilstra Acupunctuur


Ereprijsstraat 18 3765 AK Soest
035 888 8514 Klik om te bellen