Terug

Trillende (tremor) rechterhand, helpt hier acupunctuur?

mevr. T. Janssen

Ik heb al jaren (ca. 45 jaar) een trillende rechter hand, volgens mijn huisarts is dit een tremor essentieel. Er zijn diverse onderzoeken gedaan maar nooit is gevonden wat dit kan zijn. Inmiddels gaat ook mijn linkerhand trillen vermoedelijk omdat ik de linker hand overbelast (volgens de huisarts). Helpt hier eventueel acupunctuur.  Dit is mijn eigen idee.


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte mevrouw Janssen,

De essentiële tremor aan de rechterhand lijkt mij door het karakter ervan en omdat deze al zo lang bestaat moeilijk te verhelpen.

De trillingen van de linkerhand zouden wellicht wél aangepakt kunnen worden met acupunctuur, zeker wanneer dit overbelasting betreft. 

Hopelijk helpt dit antwoord u verder. Succes en sterkte met de beide handen.

Met vriendelijke groet,

Céline Leijnen - de Bont, arts-acupuncturist te Leiden en Rijswijk

 

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte mevrouw Janssen

ik ben het geheel eens met collega Leijnen

Naast haar praktijk in de regio Rijswijk kunt u indien van toepassing in Noord Holland terecht op een van onze vestigingen Zie lokaties www.praktijkacupunctuur.nl

namens team PraktijkAcupunctuur.nl wens ik u een spoedig herstel

Bart E van der Voort

PraktijkAcupunctuur.nl is aangesloten bij NVA, NAAV 

 

 

 


Antwoord van mevr. T. Janssen

Ik waardeer het zeer dat ik antwoord gekregen heb op mijn schrijven. Jammer dat de trilling in mijn rechter hand niet te verhelpen is. Ik kan daardoor moeilijk schrijven. Ik zal een afspraak maken met de dichtbij gelegen acupuncturist om het e.e.a. te overleggen. Met  vriendelijke groet, Mevr. T. janssen