Terug

Sinds 3 maanden rug blessure na uitglijden

Mevr. E. van der Veen

Ik ben 3 maanden geleden door de gladheid uitgegleden. Ik heb geprobeerd niet te vallen en hierdoor onverwachtse rare bewegingen gemaakt om mijn evenwicht te herstellen. Dit lukte mij, uiteindelijk ben ik niet gevallen. Ik gleed uit over een gladde putdeksel met mijn linker been. Sinds dien, nu 3 maanden geleden, heb ik nog steeds enorme last van lage rugpijn. Vooral links onder, geen uitstraling naar bil of been. Zitten is nog steeds erg pijnlijk en omdat ik voornamelijk zittend werk heb kan ik momenteel niet werken.

Ik heb al 22 fysio behandelingen gehad en merk nog steeds geen verbetering. Ben nu op zoek naar een adequate behandeling, want ik ben het nu beu. Las op de site van Daniel Snijder over de OBLIQUE ACUPUNCTUUR. Zou dit mij kunnen helpen?


1 Antwoord

Antwoord van Acupunctuur Leiden

Beste Daniel,

Acupunctuur bij rugklachten kan zeer effectief zijn. Door je val zijn er energie banen geblokkeerd en die geven nu de pijn. Door deze banen te openen kan de fysiotherapie uiteindelijk ook veel effectiever werken.

Daarnaast is een behandeling met moxa, is een chinees kruid welke warmte geeft zeer efffectief om de pijn klachten te minimaliseren.