Terug

Peesontsteking

Kunnen jullie een peesontsteking genezen? Ik heb er al een jaar last van, heb 2x cortison gehad en een bandage gebruikt, niets helpt.


3 Antwoorden

Antwoord van Acupunctuur Bas van Dijk

Op zich is een peesontsteking een goede indicatie voor de acupunctuur.

Wel is het zo dat het uiteraard per persoon anders is hoe deze 'aandoening' wordt behandeld.

In een eerste afspraak is er voldoende tijd uw verhaal te doen. Na enig aanvullend onderzoek en vragen van de acupuncturist komt deze vervolgens tot een diagnose,

In een viertal behandelingen moet duidelijk worden of de acupunctuur een positieve invloed heeft op het verloop van de klacht. 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo,

Ik heb een aantal klanten met een peesontsteking van de pols bij me gehad en zij geven aan baat te hebben bij acupunctuur.

Ze gaven aan dat er een vermindering van pijnklachten was voor een tweetal weken na de 1ste behandeling, waarna langzaam de (pijn)klachten weer terugkwamen. Vervolgbehandelingen zijn daarom wel nodig om langdurig resultaat te hebben. Dit is echter wel afhankelijk van de aard van de klachten en eventuele nevensymptomen.

Vriendelijke groet,

Dewi van der Roest


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Een langbestaande klacht;in uw geval een jaar heeft ook wat meer aandacht nodig. De acupunctuurbehandeling ondersteun ik dan met het plakken van magneetpleisters waardoor de genezing, versneld wordt. Het is pijnloos en hierdoor zijn minder en minder vaak behandelingen nodig.