Terug

Op zoek naar een acupuncturist in Zuid-Limburg ivm. mannelijke infertiliteit. Iemand een idee?

M

Ik ben op zoek naar een acupuncturist in Zuid-Limburg die gespecialiseerd is in fertiliteitsproblemen. Mijn man heeft een zeer slechte zaadkwaliteit en ik lees dat hij baat zou kunnen hebben bij acupunctuur. Nu vind je op internet natuurlijk allerlei praktijken maar ik ben echt op zoek naar iemand die zich hierin gespecialiseerd heeft.

Wie heeft een idee? 

Met dank!


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dag mevrouw,

 

Ik ben zelf acupuncturist.

Als eerste kunt u contact opnemen met een van de beroepsverenigingen ( verenigingen van geaccrediteeerde therapeuten ), die kunnen u eventuel de weg wijzen. Zhong, VNT, NAAV, NAV zijn de meeste bekend. 

Of zoekt u naar een geregistreerde therapeut via uw zorgverzekeraar ( of via de zorggids.nl )en kijkt u op de site van de des betreffende therapeut.

Elke goed geschoold acupuncturist zou uw man misschien kunnen helpen. Wel worden extra bijscholingen gegeven over het onderwerp en sommige acupuncturist kiezen ervoor om alleen zulke problematiek te behandelen waardoor zij op den duur veel ervaring krijgen op het gebied. Maar een basis acupuncturist zou ook wat voor u kunnen betekenen.

 

Mijn praktijk is niet bij u in de buurt en ik hoop dat u wat aan mijn advies heb, hoe t en ook hoop ik dat u uw weg zult vinden.

Met vriendelijke groet 

Françoise Baudry