Terug

Kaakklemmen?

Karin

Ik span 's nachts mijn kaak en nekspieren waardoor ik continu overbelaste spieren heb. Draag een bitje snachts maar helpt niks. Zou accupunctuur kunnen helpen? 


1 Antwoord

Antwoord van Acupunctuur Sherry Kent

Ja, acupunctuur kan helpen. Acupunctuur stimuleert en ontspant gelijktijdig. Door subtiele verstoringen in je energie-stroom in balans te brengen, helpt het lichaam zo veel mogelijk zichzelf te herstellen van binnen uit. ‘Vijf Elementen Acupunctuur’ gaat een stap dieper door het gelijktijdig behandelen van lichaam, zowel als emotie en geest als onlosmakelijk verbonden met elkaar. Het werkt ook optimaliserend en preventief. Vanuit mijn jarenlang ervaring in mijn Acupunctuur & Coaching praktijk, ben ik overtuigd dat 5 Elementen Acupunctuur, eventueel gecombineerd met massage voor de overbelast spieren en gesprekken over mogelijke bronnen van spanning (doe ik allemaal in mijn praktijk), je gevoel van inner welzijn en de kwaliteit van je leven kan verbeteren. Lijkt het je wat? 

 

Praktijk voor Acupunctuur, Welzijn & Health Coaching

Sherry Kent, Lic.Ac., B.Ac., cert. in Edge gesprekken en Tai Chi Chuan

Meer dan 20 jaar ervaring in Klassieke 5 Elementen Acupunctuur, die tot diepgaande en blijvende verandering kan leiden. Meer informatie:  www.acupuncture5element.nl