Terug

Helpt acupunctuur bij cognitieve klachten ?

Marihelen

De volgende dingen gaan slecht: nadenken, informatie begrijpen, overzicht hebben, organiseren, lezen, luisteren. De klachten zijn zodanig dat het mijn dagelijlse leven sterk beperkt . Dit alles na jarenlange stress-overbelasting.


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dag Marihelen,

De jarenlange stress is er inderdaad oorzaak van dat nu je bijnieren zijn uitgeput. Een veelvoorkomend verschijnsel. Vooral als je nu bedenkt dat daardoor ook je immuunsysteem op een laag pitje zit. Ik denk dat ik daar wel wat mee kan. (oa stimulerend werken op denieren)

Hartelijke groeten,
Daniel Snijders

Amersfoort 


Antwoord van Acubalans Acupunctuur en Natuurgeneeskunde

Daar kan met acupunctuur zeker verbetering in worden gebracht. Nadere diagnose is nodig voor een gerichte behandeling. Maar aangezien je aangeeft dat er sprake is geweest van overbelasting en stress, moet in elk geval de conditie van de levermeridiaan (en mogelijk ook de lever zelf) en de niermeridiaan worden verbeterd. Mineralen tekorten moeten worden aangevuld, dieet bekeken, genoeg bewegen en genoeg rusten.

Voor behandeling in Wormerveer of Purmerend kun je kijken op www.acubalans.nl

In elk geval veel succes, Groet, Radboud Groot


Antwoord van Acupunctuur Sherry Kent

Dag Marihelen,

Bedankt voor je vraag.

Je symptomen komen vaker voor met of burnout of bijna burnout. Daarvan heb ik veel over te zeggen... en te doen. Maar hier hou ik het kort. Als je meer wilt weten over mij, of een gratis kennismaking gesprek wilt maken, graag contact via:  www.acupunctuur-amsterdam.com.

Met vriendelijke groet,

Sherry Kent

Acupunctuurpraktijk UNWIND