Terug

Brokgevoel in de keel

dot

Sinds twee jaar heb ik een brokgevoel in mijn keel.

Ik heb al van alles geprobeerd, zoals een kno-arts. Een tweede onafhankelijke kno-arts. Een internist, iemand die doet aan bioresonantie, een osteophaat. Een tweede kno-arts in een ander ziekenhuis. Het allergie-centrum. Er is bloed geprikt, al verschillende kijkonderzoeken gehad, foto's van de keel, slikfoto's van de keel. Zelfs een gascroscopie van de maag. Maagtabletten voor maagzuur enz. enz. enz. Maar er is niemand die de oplossing voor mij kan bedenken.

Met andere woorden, ik moet er maar mee leren leven. Terwijl ik voortdurend het gevoel heb dat ik een beginnende keelontsteking heb, mijn keel geirriteerd is.

Ik krijg iedere keer te horen dat het het globusgevoel is, maar hoe kan ik zoiets creeeren terwijl ik het bestaan er van te voren niet eens van wist?????


3 Antwoorden

Antwoord van Bai-Hui Acupunctuur

Hallo Dot

Een gevoel van een brok in de keel is mogelijk met acupunctuur te behandelen.


Antwoord van Acupunctuurpraktijk Uffelte

Ja, een brok in de keel gevoel is vaak goed te behandelen met acupunctuur. Als er ook maagproblemen zoals bijvoorbeeld brandend maagzuur, maagpijn of opgeblazen gevoel zijn dan worden deze klachten ook mee behandeld.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Dot

 

In de eerste plaats hoop ik dat je al geholpen bent met dit probleem. Het is al een tijdje geleden dat je dit berichtje erin schreef.

 

 Een brok in de keel heeft onder andere te maken met geblokkeerde leverenergiën die niet voldoende aanwezig zijn. Klachten als scherpere hoofdpijn of migraine, oogirritatie, klaknagels, boosheid en een 'kort lontje' kunnen hierbij ook aanwezig zijn. Dat hoeft echter niet. Herken je dit dan kun je je met een paar behandelingen acupunctuur al een stuk beter voelen. Al die klachten zullen langzaam dan verdwijnen.

Voor meer informatie - indien nodig- kun je contact opnemen met Yangshui@hotmail.com of bellen met 0341-881501 of 06-41046535.

Succes!

 

Roy Pronk

Musicaldreef 20 te Harderwijk