Terug

Borderline en accupuntuur?

leonie sanders

Hallo,

 

Mijn dochter van 19 jaar heeft borderline, ze heeft al verschillende medicijnen gebruikt maar veel bijwerkingen en weing tot niks resultaat tot betrekking tot haar stemmingswisselingen? Ze heeft de hele dag gedachtes die niet normaal zijn overal over, ze is onzeker, heel de dag verdrietig, ze is ongelukkig en zoals ze het zelf verwoord; "mama ik heb een kutleven.. ". Ze gaat eraan kapot en ik ook.

 

Ze is al 4 maanden in therapie de hype (help young people early) therapie vanuit australie, maar ze heeft er zelf een hard hoofd in, dus dat het niet gaat helpen.

Weet je je staat zo machteloos als moeder zijnde ik kan haar niet helpen, alleen zie ik dat ze ongelukkig en en depressief op het moment en dat doet heeel veeeel pijn. Zou accupunctuur iets kunnen bijdragen aan haar Klachten zodat ze minder worden?

 

Heeft u ook al meerdere patienten met de diagnose borderline geholpen??

 

Graag wil ik u mening hierover..

 

Alvast bedankt.

 

Groetjes Leonie Sanders een bedroefde moeder..


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Leonie

Acupunctuur kan zeker bijdrage aan het verminderen van de genoemde klachten. Doordat je middels de 5 elementen acupunctuur letterlijk beter in je element komt te zitten voel je je vaak al een stuk beter. Dit geld voor het lichamelijke mar misschien nog wel meer voor het emotionele vlak. Doordat je lekkerder in je vel zit "loopt het leven prettiger".

Middels het opsporen van blokkades, die lichamelijk en geestelijk hun invloed hebben, en deze direct op te heffen middels het zetten van een naaldje gaat de energie weer stromen waardoor de klachten kunnen oplossen. Daarnaast versterken ik de basis energie die weer voor ieder persoon anders is. Hierdoor kom je dichter bij je eigen kracht te staan.

Ik hoop u zo voldoende informatie te hebben gegeven

 

Vriendelijke Groet Naomi Santing