Bezoek ons op de Massage & Complementair Vakbeurs op 19 en 20 april!

Op 19 en 20 april wordt de Massage & Complementair Vakbeurs georganiseerd in Gorinchem. Wat destijds begon als de Massagevakbeurs, is sinds 2013 uitgegroeid tot een evenement dat zowel massage als complementaire therapieën samenbrengt. Tijdens de editie van dit jaar kun je ons ontmoeten bij de Q-info.com stand.

Waarvoor kom je bij onze stand? Als je een bezoekje aan ons brengt, dan leggen we je graag meer uit over onze nieuwe diensten voor masseurs en praktijken. We hebben handige tools ontwikkeld waarmee je klanten de mogelijkheid hebben om online massages te boeken én meteen via iDEAL te betalen. Vervolgens verwerkt ons systeem alles automatisch.

Geen omkijken meer naar je boekhouding!

Alle binnengekomen orders én de gekoppelde betalingen worden automatisch herkend en verwerkt in overzichtelijke grafieken en rapportages. Je boekhouding en bedrijfsadministratie wordt dus eenvoudiger dan ooit. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan je boekhouding en heb je meer tijd om je bezig te houden met hetgeen waar jij als professional goed in bent.

Wat is er nog meer te doen op de beurs?

Op de Massage & Complementair Vakbeurs kun je je kennis over de branche vergroten, je laten inspireren en netwerken met vakgenoten! Meer dan 100 verschillende en uiteenlopende deelnemers vertellen je graag meer over hun bedrijf en hun dienstenaanbod. Ook kun je deelnemen aan diverse workshops en interessante lezingen.

Goed bereikbare locatie met eigen vervoer en ov

De vakbeurs vindt plaats in recreatie Next Level te Gorinchem, eenvoudig te bereiken via de A15. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deelnemers en bezoekers. Tevens rijdt er een bus vanaf station Gorinchem waarmee je binnen 8 minuten bij de evenementenhal bent.

Wil je kaarten bestellen?

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op soonerevents.nl. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten! Heb je vragen over onze deelname aan de beurs? Stel ze ons dan gerust.