VaessenAcupunctuur


Zandput 10b 4353 BA Serooskerke
06 49307813 Klik om te bellen

Over VaessenAcupunctuur

In de praktijk VaessenAcupunctuur kunt u, op afspraak, terecht voor acupunctuur en/of kruiden behandeling met klachten van uiteenlopende aard, zowel acuut als chronisch. De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van zwangerschapsklachten. VaessenAcupunctuur maakt gebruik van twee locaties, te weten Serooskerke (W) en Heinkenszand.

Ook voor klachten bij kinderen, kan gebruik gemaakt worden van acupunctuur en/of kruiden. Kinderen reageren doorgaans snel en gunstig op acupunctuur en/of kruiden.

Zwangerschap: In de negen maanden van een zwangerschap vinden er vele veranderingen plaats in je lichaam. Als gevolg hiervan kun je te maken krijgen met verschillende zwangerschapsklachten. Soms kan medicatie verlichting bieden, maar niet elke aanstaande moeder voelt zich prettig bij het gebruik van medicijnen tijdens de zwangerschap. Acupunctuur kan, goed ingezet worden bij veel zwangerschapsklachten en heeft geen nadelige bijwerkingen. Goed behandelbare klachten zijn: misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn, constipatie, maagzuur, flatulentie, aambeien, slapeloosheid, rugpijn, bekkenklachten, kortademigheid, etc. Bij stuitligging kan met moxa-therapie de baby gestimuleerd worden te draaien. In de laatste maand van de zwangerschap, kan acupunctuur helpen het lichaam voor te bereiden op de bevalling.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consultprijs. Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk.

VaessenAcupunctuur in het kort

Soort acupunctuur

Chinese Acupunctuur
Laser Acupunctuur

's avonds geopend

Ja

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Onze locatie

VaessenAcupunctuur


Zandput 10b 4353 BA Serooskerke
06 49307813 Klik om te bellen