Su-Zi Acupunctuur


Middelstegracht 131 2312 TV Leiden
0620164353 Klik om te bellen

Over Su-Zi Acupunctuur

In Praktijk Su-Zi Acupunctuur in Leiden staat niet alleen de klacht, maar de mens in zijn omgeving centraal. Elk mens wordt geboren met een hoeveelheid levensenergie. De energie stoomt via kanalen, ofwel meridianen, door ons lichaam. De meridianen vormen een netwerk dat elk deel van ons lichaam bereikt. Zo worden we van top tot teen voorzien van de nodige levensenergie. Door invloeden van buitenaf zoals trauma, overbelasting of hevige emoties kan de energiehuishouding uit balans raken en kunnen er ziektes ontstaan.

Met als doel de energetische blokkades op te heffen wordt de klacht op verschillende niveau's behandeld. Een behandeling kan bestaan uit Chinese of Japanse acupunctuur, massage of kruidenformules. De kruidengeneeskunde is eigenlijk de belangrijkste en onmisbare pijler onder de Chinese geneeskunde. Het voorschrijven van een kruidentherapie kan bijdragen aan een dieper en vollediger herstel. Ik stel een kruidencombinatie samen aan de hand van uw specifieke klachtenpatroon.

Indicaties lopen uiteen van slapeloosheid tot infertiliteit, of gewoon voor algehele energiebehoud. Indien uw klacht er niet bij staat, voelt u zich vrij om contact op te nemen.

Foto's

Su-Zi Acupunctuur in het kort

Soort acupunctuur

Acupressuur
Chinese Acupunctuur
Cosmetische acupunctuur
Cupping
Japanse Acupunctuur
Ooracupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Auto-immuunziekten
Burnout / Stress
Chinese kruiden
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Infertiliteit
Menstruatieklachten
Nekpijn
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Sportblessures
Stoppen met roken
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zenuwpijn

's avonds geopend

Ja

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Ja

Onze locatie

Su-Zi Acupunctuur


Middelstegracht 131 2312 TV Leiden
0620164353 Klik om te bellen