Sakura Acupunctuur


Montfoortlaan 2A 3525 EK Utrecht
06 19579680 Klik om te bellen

Over Sakura Acupunctuur

Ik ben Simone Thewissen van Sakura Acupunctuur. In mijn praktijk behandel ik vrouwen die zo veel stress hebben van alles wat er nodig is om hun gezin, hun werk en hun sociale leven goed te laten draaien, dat hun hoofd overloopt en ze spanning, onrust en zelfs pijn in hun lijf voelen. Door middel van acupunctuur en coaching zorg ik ervoor dat ze weer rust in hun lijf en ruimte in hun hoofd krijgen en pijnvrij hun leven weer kunnen leven.

Omdat ik zowel gepromoveerd chemicus ben als acupuncturist, combineer ik in m’n werk een no-nonsense onderzoekende houding met de kracht van de acupunctuur. Door de acupunctuurbehandelingen, waarin ik het lijf ruimte geef waar het vast zit en energie geef waar het leeg is, zet ik in elk consult net dat stapje verder dan wat alleen woorden aan herstel zouden kunnen bereiken. Mijn oog voor detail in combinatie met mijn vermogen om informatie diep te verwerken, maken dat ik heel snel snap waar het probleem zit, en dus ook welke oplossing er nodig is.
Ik heb zowel professionele kennis over als persoonlijke ervaring met stressklachten en burn-out. Ik heb zelf alle stappen doorlopen die nodig zijn om weer ruimte in m’n hoofd en rust in m’n lijf te krijgen. In mijn behandelingen kijk ik zowel naar het oplossen van je klacht, alsook naar wat maakt dat die klacht heeft kunnen ontstaan. Met beiden gaan we aan de slag.

Video

Voor weer ruimte in je hoofd en rust in je lijf. Voorkomen dat het te druk wordt en je uitvalt

Foto's

Sakura Acupunctuur in het kort

Soort acupunctuur

Acupressuur
Auriculo
Chinese Acupunctuur
Cupping
Japanse Acupunctuur
Klassieke Acupunctuur
Ooracupunctuur

Soort klacht

Armpijn
Burnout / Stress
Hoofdpijn / Migraine
Menstruatieklachten
Schouderpijn
Vermoeidheid / Slapeloosheid

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Ja

Team

Onze locatie

Logo Sakura Acupunctuur

Sakura Acupunctuur

Sakura Acupunctuur


Montfoortlaan 2A 3525 EK Utrecht
06 19579680 Klik om te bellen