Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree


Geulstraat 18 4105 GT Culemborg
06 14490784 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree

Praktijk voor Oosterse Geneeskunde Maree (acupunctuur en shiatsu) is sinds 2019 gevestigd in Culemborg. De praktijk wordt geleid door Hermann Maree. 

Wie is acupuncturist en shiatsu therapeut Hermann Maree?

Zijn interesse voor geneeskunde begon in 1995 toen hij bij Thim van der Laan in Utrecht zijn diploma NGS Sportmasseur behaalde. De praktijk leerde hij als verzorger - masseur voor recreanten en wedstrijd kickboksers bij Rings Nieuwegein van Oscar van der Veen.

De geneeskunde in het algemeen en omdat de Oosterse geneeskunde zijn interesse had gewekt, is hij in 2011 begonnen met de vijfjarige HBO opleiding tot Shiatsu therapeut bij de Dutch Shiatsu Academy. In 2016 heeft hij zijn diploma behaald.

Tijdens zijn studie ontwikkelde zich zijn passie voor de traditionele Chinese geneeskunde. Na zijn studie tot Shiatsu therapeut is hij vervolgens de driejarige HBO opleiding tot Acupunctuur therapeut bij Total Health gaan volgen. Met het afronden van zijn eindscriptie over Tinnitus en Acupunctuur, is hij in 2019 afgestudeerd.

Naast de Acupunctuur opleiding heeft hij de HBO opleiding Medische Basiskennis (School voor Homeopathie (CPION)) positief afgerond. Daarmee voldoet hij aan de eisen van zijn beroepsvereniging NWP om als therapeut aangesloten te kunnen zijn.

Zijn motto is: voor mij staat de mens als individu centraal, is een ieder uniek en dat zie je terug in mijn acupunctuur en shiatsu behandelingen. Deze zijn voor iedereen anders. 

Ben je opzoek naar een goede acupuncturist en shiatsutherapeut met een persoonlijke en individuele aanpak? Zoek niet verder...bij Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree ben je aan het juiste adres.

Foto's

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree in het kort

Soort acupunctuur

Acupressuur
Balansmethode van dr. Tan
Chinese Acupunctuur
Cupping
Dry Needling
Klassieke Acupunctuur
Master Tung acupunctuur
Neuro acupunctuur
Ooracupunctuur

Soort klacht

Armpijn
Burnout / Stress
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Ischias
Kniepijn
Nekpijn
Oorpijn
Rugpijn
Schouderpijn
Sportblessures
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zenuwpijn

's avonds geopend

Ja

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Natuurgeneeskundig werkende Professionals (NWP)

Ja

Onze locatie

Logo Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree


Geulstraat 18 4105 GT Culemborg
06 14490784 Klik om te bellen