Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree


Prins Hendriklaan 27 3433 EH Nieuwegein
0614490784 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree

  • Praktijk voor Oosterse Geneeskunde Maree (acupunctuur en shiatsu) is sinds 2019 gevestigd in Culemborg en heeft in 2021 de praktijk in Nieuwegein geopend. De praktijk wordt geleid door Hermann Maree. 

Wie is acupuncturist en shiatsu therapeut Hermann Maree?

Ik zal mezelf kort voorstellen. Mijn interesse voor geneeskunde begon in 1995 toen ik bij Thim van der Laan in Utrecht mijn diploma NGS Sportmasseur behaalde. De praktijk leerde ik als verzorger - masseur voor recreanten en wedstrijd kickboksers bij Rings Nieuwegein van Oscar van der Veen.

De geneeskunde in het algemeen en omdat de Oosterse geneeskunde mijn interesse had gewekt, ben ik in 2011 begonnen met de vijfjarige HBO opleiding tot Namikoshi Shiatsu therapeut bij de Dutch Shiatsu Academy. In 2016 heb ik mijn diploma behaald.

Tijdens de studie ontwikkelde zich mijn passie voor de traditionele Chinese geneeskunde. Na mijn studie tot Shiatsu therapeut ben ik vervolgens de driejarige HBO opleiding tot Acupunctuur therapeut bij Total Health gaan volgen. Met het afronden van mijn eindscriptie over Tinnitus en Acupunctuur, ben ik in 2019 afgestudeerd.

Naast de Acupunctuur opleiding heb ik de HBO opleiding Medische Basiskennis (School voor Homeopathie (CPION)) positief afgerond. Daarmee voldoe ik aan de eisen van mijn beroepsvereniging NWP om als therapeut aangesloten te kunnen zijn.

Om mijn accreditatie bij de beroepsvereniging te kunnen blijven behouden volg ik jaarlijks bijscholingen voor zowel de oosterse als de westerse geneeskunde. Ook blijf ik zo op de hoogte van de ontwikkelingen in beide disciplines. Ik vind dat je dat ook van een professional mag verwachten.

Ben je opzoek naar een goede acupuncturist en shiatsutherapeut met een persoonlijke en individuele aanpak? Zoek niet verder...bij Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree ben je aan het juiste adres.

Foto's

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree in het kort

Soort acupunctuur

Acupressuur
Balansmethode van dr. Tan
Chinese Acupunctuur
Cupping
Dry Needling
Klassieke Acupunctuur
Master Tung acupunctuur
Ooracupunctuur

Soort klacht

Armpijn
Burnout / Stress
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Ischias
Kniepijn
Nekpijn
Oorpijn
Rugpijn
Schouderpijn
Sportblessures
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zenuwpijn

's avonds geopend

Ja

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Natuurgeneeskundig werkende Professionals (NWP)

Ja

Onze locatie

Logo Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree

Praktijk voor Oosterse Geneeswijzen Maree


Prins Hendriklaan 27 3433 EH Nieuwegein
0614490784 Klik om te bellen