Praktijk voor acupunctuur Madelèn Vernooij


Meerndijk 35 3454 HN De Meern
06-13610558 Klik om te bellen

Over Praktijk voor acupunctuur Madelèn Vernooij

Al 23 jaar help ik mensen weer in balans te komen met behulp van acupunctuur. Naast mijn praktijk in Utrecht-Leidsche Rijn en IJsselstein ben ik ook docent aan de Total Health Academy in Houten, èn moeder van 3 zonen.

Acupunctuur helpt je lichaam om zichzelf te helen! Het heeft een holistisch uitgangspunt. Dit houdt in dat de mens als eenheid van lichaam èn geest wordt gezien. In een gezonde situatie is de energie in de mens in balans. Wanneer de balans verstoort raakt ontstaan er klachten. Na een acupunctuurbehandeling kun je je makkelijker ontspannen, je pijn vermindert, je hormoonbalans herstelt, je weerstand verbetert. Kortom, je gaat je beter voelen!

Ik ben acupunctuur gaan studeren toen ik mij in mijn werk als fysiotherapeut steeds vaker ging afvragen waaróm mensen klachten hadden. Was er mogelijk een relatie met hun geestelijk welzijn? Of met hun leefstijl? Hun voeding?

Deze holistische manier van kijken en de puzzel waarvoor ik bij patienten kom te staan, maakt mijn werk als acupuncturist iedere dag weer interessant. Ieder mens en iedere klacht is immers uniek!

Ik werk natuurlijk met acupunctuurnaalden. Maar samen gaan wij werken aan aspecten die invloed kunnen hebben op jouw welbevinden. Denk aan aanpassingen in voeding, beweging, denkwijze, leefstijl en werkhouding. Het wordt een complete- en persoonsgerichte aanpak. Lijkt het je interessant om eens te kijken wat acupunctuur voor jou kan doen? Maak dan gerust een afspraak.

Foto's

Praktijk voor acupunctuur Madelèn Vernooij in het kort

Soort acupunctuur

Balansmethode van dr. Tan
Chinese Acupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Armpijn
Burnout / Stress
Hoofdpijn / Migraine
Infertiliteit
Kniepijn
Menstruatieklachten
Nekpijn
Onsteking
Oorpijn
Rugpijn
Schouderpijn
Stoppen met roken
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zenuwpijn

's avonds geopend

Ja

Lid van Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Ja

Onze locatie

Praktijk voor acupunctuur Madelèn Vernooij


Meerndijk 35 3454 HN De Meern
06-13610558 Klik om te bellen