Praktijk Oud-Zuid


IJsbaanpad 72F 1076 CW Amsterdam
0206955167 Klik om te bellen

Over Praktijk Oud-Zuid

Praktijk Oud-Zuid is een integrale gezondheids­praktijk. Integrale gezondheidszorg slaat een brug tussen reguliere en complementaire geneeskunde en streeft naar een combinatie van het beste van beide. Ik werk om die reden, met de zogenoemde holistische visie om gezondheid te verbeteren. Naast de uitgebreide intake, wordt de scan en het lichaam als diagnostisch instrument gebruikt. Er valt veel af te lezen aan de houding, de buikvorm, het gelaat, de tong, de bindweefselstructuur en de voeten. Aanvullend vindt er onderzoek plaats met de iriscoop.

De behandelingen kunen een combinatie zijn van o.a. voedingsadviezen, supplementen, homeopathie, cupping, emotioneel lichaamswerk en oor-acupunctuur.

Het vak van natuur-therapeut is geen afgebakend terrein. De overlap met ontwikkelingspsychologie, psychotherapie, systeemopstellingen, botanie, natuurkunde, Jungiaanse psychologie en tal van andere theorieën is zo groot dat men het vak tegenwoordig veel ruimer ziet. Dit heeft tot gevolg dat de groeimogelijkheden ook veel groter zijn geworden. Dat geldt zowel voor het vak zelf als voor de cliënt.

Praktijk Oud-Zuid in het kort

Soort acupunctuur

Auriculo
Cupping
Ooracupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Armpijn
Burnout / Stress
Chinese kruiden
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Infertiliteit
Kniepijn
Menstruatieklachten
Nekpijn
Onsteking
Oorpijn
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zenuwpijn

's avonds geopend

Ja

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Natuurgeneeskundig werkende Professionals (NWP)

Ja

Onze locatie

Praktijk Oud-Zuid


IJsbaanpad 72F 1076 CW Amsterdam
0206955167 Klik om te bellen