Huichun Chinese Medische Kliniek


Loostraat 97 6852 BC Huissen
06-38781150 Klik om te bellen

Over Huichun Chinese Medische Kliniek

Bij Huichun Chinese Medische Kliniek kunt u terecht voor een duurzame genezing van een grote diversiteit aan chronische en acute klachten. Dit kan ter vervanging dienen van of als aanvulling zijn op de Westerse Geneeskunde.

'Huichun' komt uit een Chinese zegswijze 'Miao Shou Hui Chun' (zie hieronder van de pagina), betekent letterlijk 'terug naar jeugd'. Door het deskundig gebruiken van TCM kan men dus een goede gezondheid opbouwen en behouden.

In mijn praktijk behandel ik meestal via acupunctuur. Daarnaast worden verschillende aanvullende therapieën, zoals acupressuur, kruidentherapie, moxa, cuppen, guashatherapie, voetbad, voedingsadvies, bewegings- en ontspanningsoefeningen toegepast, afhankelijk van de persoonlijke situatie. Iedereen is uniek en er bestaat daarom geen standaardbehandeling voor een bepaalde klacht. Een behandeling bij Huichun is specifiek gericht op uw situatie.

Dr. Wang heeft een ruime ervaring en indrukwekkende c.v. Meer dan derdig jaar geleden is hij in China afgestudeerd in TCM en heeft gewerkt op de universiteit van het ziekenhuis van Liverpool. Hij is meer dan 20 jaar geleden gepromoveerd als doctor aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG. Deze vereniging heeft een klachtenregeling en stelt strenge eisen aan therapeuten wat betreft opleiding, registratie, nakomen van reglementen, inrichtingseisen enz. De consulten worden door verschillende verzekeraars vergoed.

Foto's

Huichun Chinese Medische Kliniek in het kort

Soort acupunctuur

Abdominale acupunctuur
Acupressuur
Auriculo
Chinese Acupunctuur
Cosmetische acupunctuur
Cupping
Electro Acupunctuur
Klassieke Acupunctuur
Ooracupunctuur

Soort klacht

Alle chronische ziekten of klachten die westerse artsen geen oorzaak kunnen vinden of reguliere therapieën weinig tot geen effect sorteren.
Allergieën
Armpijn
Burnout / Stress
Chinese kruiden
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Infertiliteit
Ischias
Kniepijn
Menstruatieklachten
Nekpijn
Oncologische nazorg
Onsteking
Oorpijn
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Sportblessures
Stoppen met roken
Vermoeidheid / Slapeloosheid

's avonds geopend

Ja

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Onze locatie

Huichun Chinese Medische Kliniek


Loostraat 97 6852 BC Huissen
06-38781150 Klik om te bellen