Hua Xing Tang


Jac. P. Thijsseplein 90 1221 LR Hilversum
0641677806 Klik om te bellen

Over Hua Xing Tang

Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) is een natuurlijke manier om ons lichaam te voeden en om ziekte te voorkomen. Het is voornamelijk gericht op de behandeling van lichamelijke en geestelijke klachten. Traditionele Chinese Geneeskunde kan klachten verlichten en de balans in het lichaam herstellen. Behandeling is altijd gericht op individuele klachten. Elke klacht is uniek en wordt als zodanig behandeld.

Mijn naam is Xiao xiang Lin (Linyi 1978), geboren en getogen in China maar ook met stevige roots in Nederland.
Sinds 1993 ben ik in Nederland gekomen. Ik heb altijd een grote passie gehad voor de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). De opleiding klassieke Chinese Acupunctuur aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai heb ik met goed gevolg afgerond. Tegelijkertijd deed ik de Westerse Medische Basiskennisopleiding aan de Con Amore. Naast deze opleiding verdiepte ik mij in de Klassieke Chinese kruiden door een intensieve cursus te volgen bij twee gerenommeerde Chinese artsen, Dr. Ni en Dr. Zhao. Ik combineer mijn gedrevenheid als onderzoeker met persoonlijke aandacht en rust. Dit zijn de basisingrediënten voor elk van mijn behandelingen.

Acupunctuur heeft een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden van de mens. Het vergroot de natuurlijke weerstand, het verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust.

Hua Xing Tang in het kort

Soort acupunctuur

Chinese Acupunctuur
Cupping

Soort klacht

Allergieën
Armpijn
Burnout / Stress
Chinese kruiden
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Infertiliteit
Kniepijn
Menstruatieklachten
Nekpijn
Onsteking
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Vermoeidheid / Slapeloosheid

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Ja

Onze locatie

Hua Xing Tang


Jac. P. Thijsseplein 90 1221 LR Hilversum
0641677806 Klik om te bellen