Danergia


Ouwer 1 4871 JK Etten-leur
06-52273013 Klik om te bellen

Over Danergia

Danergia gezondheidspraktijk voor acupunctuur in Etten-Leur en Breda
Danergia is in 2010 opgericht en is een gezondheidspraktijk in Breda en Etten-leur die zich richt op zeer uiteenlopende klachten. U kunt bij ons terecht voor het behandelen van alle soorten vormen van pijn, gezondheidsproblemen, stoppen met roken, begeleiding bij vruchtbaarheidsklachten en afvallen. U kunt ook bij ons terecht voor preventie van klachten.
Acupunctuur en gezondheidspraktijk in Etten-Leur en Breda

Gezondheidspraktijk voor acupunctuur en Chineese geneeswijze. De acupunctuur praktijk is gevestigd in zowel Etten-Leur als in Breda. Voor mensen die slecht ter been of niet in staat zijn om naar de praktijk te kunnen komen is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Hier worden alleen de reiskosten voor in rekening gebracht.

Gezondheidspraktijk voor acupunctuur en Chineese geneeswijzeDanergia is een groepspraktijk die op een holistische manier naar de gezondheid kijkt. De gezondheid staat daarbij in onze praktijk centraal waarbij verschillende vormen van geneeskunde worden ingezet. De nadruk wordt gelegd op traditionele Chinese geneeswijze. Traditionele Chinese geneeswijze bestaat uit 3 pijlers; Acupunctuur, Tuina (massage) en Chinese kruiden. Tijdens de behandeling kunnen er de volgende technieken worden toegepast: moxa, guasha of ooracupunctuur. Regelmatig worden deze technieken toegepast in de behandeling om een zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen. Deze traditionele Chinese geneeswijze kan curatief (genezend), palliatief (verzachtend) of preventief (ziektes voorkomend) werken.

Orthomoleculaire geneeswijze

Daarnaast wordt er sinds 2011 ook gewerkt met ortho moleculaire geneeswijze. Orthomoleculaire geneeswijze is de behandeling van ziekte door middel van een optimale moleculaire hoeveelheid van stoffen die in het lichaam voorkomen. Het uitgaanspunt is een gezonde voeding met eventueel een aanvulling door middel van voedingssupplementen.

Wij werken continue aan een verbreding en verdieping van onze behandelingen door o.a. cursussen en bijscholing. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via E-mail: info@danergia.nl of telefonisch 06-52273013 .


Voor meer details over de diverse behandelmethoden kunt u het betreffende item aanklikken.
Acupunctuur
Chinese kruiden
Tuina
Triggerpoint therapie
Voedingsadviezen
Orthomoleculaire geneeswijze

Bron: www.danergia.nl

Danergia in het kort

Soort acupunctuur

Chinese Acupunctuur

's avonds geopend

Ja

Op zaterdag geopend

Ja

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Onze locatie

Danergia


Ouwer 1 4871 JK Etten-leur
06-52273013 Klik om te bellen