Contact opnemen

Acupuncturist-info.nl is een onderdeel van de branchegerichte websites van Q-info.com.

Waarom Q-info.com?

- Jaarlijks meer dan 8 miljoen pageviews.
- Meer dan 81.000 klanten gingen je voor.
- Binnen 24 uur gegarandeerd persoonlijk antwoord.
- Stel je profiel volledig naar eigen wens samen.
- Hulp nodig met marketing? Ons marketingteam kan je helpen met online marketing.

Een overzicht van alle websites is te vinden op Q-info.com!

Contactgegevens

Q-info.com B.V.
Eekwal 4
8011 LD Zwolle
E-mail: service@q-info.com
Telefoon: +31 38 460 34 48 (op werkdagen van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00)
Lees eerst hieronder de veelgestelde vragen voordat je contact opneemt.

Kamer van koophandel: 86384929

Veelgestelde vragen

Je kunt eenvoudig inloggen op je vermelding via de inlogknop bovenaan op de website. Na het inloggen kom je uit in je beheermenu. Klik hier op de oranje button ‘Bekijk en bewerk vermelding’. Je komt dan uit op een pagina waar je heel makkelijk je gegevens kunt aanpassen en hier direct het resultaat van kunt zien. Je scrollt simpelweg langs alle onderdelen van je vermelding en klikt op velden die je wilt wijzigen. Ben je tevreden met hoe je vermelding eruit ziet? Klik dan op de button met de tekst ‘Voltooien’ om alle aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Om een link naar je website aan je vermelding toe te voegen, log je eerst in. Vervolgens kom je uit in je beheermenu. Klik hier op de oranje button ‘Bekijk en bewerk vermelding’. Je komt dan uit op je vermelding en kunt in het bovenste blok direct de URL van jouw website toevoegen. Je klikt op dit blok om de gegevens die hierin staan aan te passen. (Let op: alleen bij een linkvermelding, complete vermelding of topvermelding wordt de link naar jouw website ook getoond aan je bezoekers).

Om een logo aan je vermelding toe te voegen, log je eerst in. Vervolgens kom je uit in je beheermenu. Klik hier op de oranje button ‘Bekijk en bewerk vermelding’. Je komt dan uit op je vermelding en kunt in het bovenste blok direct je logo toevoegen. Je klikt op dit blok om de gegevens die hierin staan aan te passen. Upload je logo en deze zal direct verschijnen. (Let op: alleen bij een complete vermelding of topvermelding wordt dit logo ook getoond aan je bezoekers).

Als je nog wel weet met welk e-mailadres je bent aangemeld, dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit kan op de Homepage bij 'Inloggen'. Hier kun je klikken op 'Wachtwoord vergeten?'. Vervolgens vraag je hier met het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent een nieuw wachtwoord aan. Je verifieert je e-mailadres vervolgens en kunt vanaf dit moment met je nieuwe wachtwoord bij ons inloggen.

Als je niet meer weet aan welk e-mailadres jouw account gekoppeld is, dan kun je ons het beste bellen of een e-mail sturen. Wij kunnen dan opzoeken met welk e-mailadres je bij ons bekend bent en dit e-mailadres voor je aanpassen. Wil je ons hierover mailen? Zet dan in ieder geval je bedrijfsnaam, postcode en het e-mailadres waarmee je vanaf nu wil kunnen inloggen in je e-mail. Nadat wij je e-mailadres hebben aangepast kun je eenvoudig je wachtwoord opnieuw instellen. Hierna is je account weer goed beveiligd.

In al onze mailings vind je een knop, waarmee je je direct kunt uitschrijven voor toekomstige mailings. Deze staat helemaal onderaan in de e-mail en heeft de tekst ‘Wil je geen mailings meer van ons ontvangen?’. Door hierop te klikken, kom je uit op de pagina waar je jouw e-mailvoorkeuren met een vinkje kunt aangeven.

Ja, dit klopt. acupuncturist-info.nl valt onder Q-info.com. Je kunt facturen afkomstig van Q-info.com dus gewoon betalen. Gebruik hiervoor de scanbare QR-code, of klik deze aan om op de betaalpagina uit te komen. Je kunt het bedrag ook overmaken, alle betaalgegevens zijn te vinden in de factuur.

Alle informatie over onze diensten is te vinden via het beheermenu van jouw gebruikersaccount. Mocht je toch het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op via service@q-info.com of bel op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 naar 038- 460 3448. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem in dit geval gewoon contact met ons op! We hebben een aantal standaard diensten op onze website gezet, maar dat betekent niet dat we je niet met meer kunnen helpen. We kunnen altijd eens vrijblijvend bellen en meekijken met jouw marketingvraagstuk. 

Klik bovenaan op acupuncturist-info.nl op ‘Bedrijf toevoegen’ om je te registreren. acupuncturist-info.nl valt onder Q-info.com, waardoor je je op Q-info.com registreert. Vervolgens kom je uit op de pagina waarop je een vermelding op acupuncturist-info.nl kunt aanmaken.

Kijk even goed in alle mappen van je mailbox. Als je nog niet eerder e-mails van ons hebt gehad, dan kan het zijn dat onze e-mail in je ongewenste items of overige postvak terecht is gekomen. We raden je aan om ons direct als veilige afzender te markeren of toe te voegen aan je adresboek. Zo weet je zeker dat je geen toekomstige e-mails over het hoofd zult zien.

Je kunt als particulier geen vermelding bij ons aanmaken, dit is alleen mogelijk voor bedrijven. Ben je als particulier op zoek naar een bedrijf? Dan kun je op onze website veel informatie vinden, bedrijven vergelijken, artikelen lezen en jouw vraag stellen in onze vraagbaak. 

Nee, dit is niet nodig. Je hebt slechts één Q-info.com account, dus één set inloggegevens. Wel zo makkelijk. Als je op meerdere van onze branchegerichte websites wil staan, dan maak je wel op elke website een aparte vermelding aan. Hierdoor kan het zijn dat bovenaan al staat dat je ingelogd bent, maar de website je toch vraagt of je je bedrijf aan acupuncturist-info.nl wil toevoegen.

Door verschillende vermeldingen aan te maken met elk een unieke tekst, kun je volledig inspelen op de wensen van de doelgroep per website. Stel, je bent zowel kapper als nagelstyliste. In dat geval kun je op zowel kapper-info.nl als op nagelstyliste-info.nl een vermelding aanmaken. Beide vermeldingen kun je op een andere manier invullen, maar ze vallen allebei onder je Q-info.com account. 

Wij bieden altijd een gratis basisoptie naast onze betaalde opties, hier kun je onbeperkt gebruik van maken. We zullen je zolang je geen abonnement afsluit ook niks in rekening brengen. Wil je wel gebruik maken van uitgebreidere opties of meer informatie (zoals je logo en een link naar je website) willen tonen op je vermelding, dan kan je te allen tijde overstappen naar een betaalde vermeldingssoort. Je kiest bij ons dus altijd zelf of je een gratis of betaalde vermelding wilt.

Je kunt onze actuele tarieven vinden op onze tarievenpagina. Deze tarieven kunnen jaarlijks worden aangepast. Als je eenmaal een betaalde vermelding hebt, dan zullen we je tarief nooit wijzigen. Je blijft het bedrag betalen waarmee je op dat moment bent ingestapt. Zeg je tussentijds je betaalde vermelding stop en wil je vervolgens opnieuw een betaalde vermelding? Dan gelden vanaf dit moment onze reguliere tarieven.

We onderscheiden op acupuncturist-info.nl deze vier vermeldingssoorten: basisvermelding, linkvermelding, complete vermelding en topvermelding.

Basisvermelding: Deze vermeldingssoort is gratis en heeft daarmee ook de minste opties. Toch kun je hierop je bedrijf wel online zichtbaar maken! Het is dus een prima optie om ‘erbij’ te hebben of mee te beginnen. Je kunt op een basisvermelding je adresgegevens, telefoonnummer, 1 foto en een omschrijving van je bedrijf en je dienstenaanbod toevoegen.

Linkvermelding: De linkvermelding wijkt slechts op één vlak af van de basisvermelding; je kunt hierop een link naar je website tonen. Bezoekers kunnen deze aanklikken en zo gemakkelijk hun weg vervolgen naar jouw website.

Complete vermelding: Je kunt op een complete vermelding naast je basisgegevens ook een link naar je website toevoegen, je logo tonen en maximaal 5 foto’s weergeven. Daarnaast wordt een complete vermelding boven de basisvermeldingen en linkvermeldingen getoond in de zoekresultaten van onze website.

Topvermelding: Met een topvermelding maak je gebruik van alle mogelijkheden van je vermelding. Je kunt een link naar je website, jouw logo, maximaal 50 foto’s én je bedrijfsvideo (via YouTube) tonen. Een topvermelding wordt boven alle andere vermeldingssoorten getoond in de zoekresultaten van onze website. Ook word je in een straal van 50 kilometer rondom jouw vestigingsadres getoond in de zoekresultaten en krijg je een plekje op onze homepagina. Hiermee kom je in de spotlight te staan. Ten slotte kun je met een topvermelding ook jouw statistieken inzien en bekijken waar jouw bezoekers vandaan komen.