BODY2BALANCE.NL voor afvallen, acupunctuur en holistische massage regio Haarlem-Hoofddorp-Hillegom-Nieuw-Vennep-Heemstede-Bennebroek-Lisse-Noordwijk-Alkmaar.


3e Loosterweg 4 2182 CV Hillegom (Haarlem-Hoofddorp-Lisse-Noordwijk)
06 83340651 Klik om te bellen

Over BODY2BALANCE.NL voor afvallen, acupunctuur en holistische massage regio Haarlem-Hoofddorp-Hillegom-Nieuw-Vennep-Heemstede-Bennebroek-Lisse-Noordwijk-Alkmaar.

Bij ons Natuurgeneeskundig- en afslankcentrum kunt u terecht voor afvallen, acupunctuur, holistische massages, orthomoleculaire therapie en kruidengeneeskunde.

Afvallen met hulp van professionele begeleiding! Afslanken is snel en makkelijk met onze begeleiding met afslankmassage, bindweefselmassage, lymfedrainage massage, cupping van buikvet voor afvallen bij je buik en acupunctuur voor afvallen. Afvallen met een ketogeen dieet (koolhydraat arm) behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij ons kunt u ook terecht voor huidversteviging tijdens en na afslanken en voor andere huidbehandelingen om de huid bij je benen, billen en buik te verstevigen, voor een slank en strak lichaam, ook voor na je 40ste of 50ste en bij 60-plus!

Holistisch energetische massage en acupunctuur! Als holistisch energetisch therapeut behandelen we gezondheidsklachten volgen natuurgeneeskundige wijze. Dit wij met detox massage, lymfedrainage, bindweefsel massage, cupping massage, ontspanningsmassage, massage voor nek-, schouder-, rug-, bekken- en bekkenbodem massage, fertiliteitsmassage, zwangerschapsmassage en intuïtieve energetische massage.

Acupunctuur en kruidengeneeskunde voor meer balans en energie! Wij kunnen je op natuurlijke wijze helpen bij chronische klachten als vermoeidheid, stress, de overgang, haaruitval, eczeem, hooikoorts, fysieke en emotionele blokkades, hormonale depressie etc.

BODY2BALANCE.NL voor afvallen, acupunctuur en holistische massage regio Haarlem-Hoofddorp-Hillegom-Nieuw-Vennep-Heemstede-Bennebroek-Lisse-Noordwijk-Alkmaar. in het kort

Soort acupunctuur

Abdominale acupunctuur
Acupressuur
Auriculo
Balansmethode van dr. Tan
Chinese Acupunctuur
Electro Acupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Armpijn
Burnout / Stress
Chinese kruiden
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Infertiliteit
Kniepijn
Menstruatieklachten
Nekpijn
Onsteking
Oorpijn
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Spatader
Stoppen met roken
Stuitligging
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zenuwpijn

's avonds geopend

Ja

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Onze locatie

BODY2BALANCE.NL voor afvallen, acupunctuur en holistische massage regio Haarlem-Hoofddorp-Hillegom-Nieuw-Vennep-Heemstede-Bennebroek-Lisse-Noordwijk-Alkmaar.


3e Loosterweg 4 2182 CV Hillegom (Haarlem-Hoofddorp-Lisse-Noordwijk)
06 83340651 Klik om te bellen