Bio Qi


Lindestraat 95 2313 CA Leiden
06 54327479 Klik om te bellen

Over Bio Qi

In de hectische, drukke wereld van vandaag is het gemakkelijk om uit balans te raken met alle gevolgen van dien. RSI-klachten, burnout, rugpijn, stress, et cetera.

Acupunctuur en Chinese geneeskunde zijn zeer succesvol in de behandeling van een groot aantal medische aandoeningen. Veel mensen proberen acupunctuur en oosterse geneeskunde als een “laatste redmiddel” bij ernstige en complexe medische problemen  en vinden dat het hen kan helpen waar andere soortige behandelingen dat niet kon.

Als acupuncturist kijk ik naar de oorzaak van jouw conditie en probeer te achterhalen wat jouw diagnose is om te bepalen of de oosterse geneeskunde jou kan helpen. Elk mens is uniek en het zou moeilijk zijn om te bepalen hoe effectief acupunctuur zal zijn voor jou zonder een volledige evaluatie. Kom je bijvoorbeeld met hoofdpijn, dan richt ik me eerst op het weghalen van de hoofdpijn om vervolgens er voor te zorgen dat deze klacht niet meer terugkomt.

Neem comfortabele loszittende kleding mee, of draag deze bij aankomst. Bij behandelingen van veel voorkomende klachten, wordt gebruik gemaakt van acupunctuurpunten op handen, onderarmen, voeten en onderbenen. Het gemak van loszittende kleding is dat deze naar knieën en ellebogen kan worden geschoven en de acupunctuurnaalden hierdoor makkelijk te plaatsen zijn.

De meest voorkomende medische aandoeningen gepresenteerd aan een acupuncturist zijn pijn gerelateerd. Bijvoorbeeld; artritis, rug-, nek-, knie- en schouderpijn, carpaal tunnel syndroom en ischias. Ook bij een disbalans in de hormoonhuishouding zoals onregelmatige menstruatie of de overgang kan acupunctuur ondersteuning bieden. Kijk voor meer informatie en met welke klachten je terecht kan op de website.

Aanvullend: Acupunctuur (naald, laser, elektro), cupping, kruiden, littekens ontstoren, Spooky Plasma, Reiki, Spiritual Response Therapy, Quantum Touch, Reconnection, Psychometrie, Remote Treatment.

Bio Qi in het kort

Soort acupunctuur

Acupressuur
Auriculo
Balansmethode van dr. Tan
Bioresonantie
Chinese Acupunctuur
Cosmetische acupunctuur
Cupping
Electro Acupunctuur
Klassieke Acupunctuur
Laser Acupunctuur
Master Tung acupunctuur
Neuro acupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Armpijn
Burnout / Stress
Chinese kruiden
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Infertiliteit
Ischias
Kniepijn
Menstruatieklachten
Nekpijn
Onsteking
Oorpijn
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Sportblessures
Stoppen met roken
Stuitligging
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zenuwpijn

's avonds geopend

Ja

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Team

Onze locatie

Bio Qi


Lindestraat 95 2313 CA Leiden
06 54327479 Klik om te bellen