Artikel afbeelding

De natuur ontwaakt uit haar winterslaap en hoe doe jij dat?

Na de lange, koude en vooral natte winterdagen is het tijd om het prachtige lente seizoen in te gaan, dat symbool staat voor vernieuwing, groei en hoop. Het is alsof de natuur ontwaakt uit haar winterslaap en zich vol energie klaarmaakt voor een nieuw begin. Laten we deze tijd van hernieuwing omarmen en samenwerken om een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven te creëren voor onze cliënten.

Hernieuwde energie en vitaliteit

Voor ons als behandelaar betekent deze overgang naar de lente meer dan alleen maar een verandering in het weer. De lente brengt vaak een gevoel van hernieuwde energie en vitaliteit met zich mee, en dit kan een uitstekende tijd zijn om te focussen op zelfzorg en gezondheid. Als masseur of therapeut kun je jouw cliënten helpen om eventuele spanningen en stijfheid die ze hebben opgebouwd tijdens de wintermaanden te verlichten. Door middel van massage, stretching, therapie en andere behandelingen kun je hen helpen om hun spieren te ontspannen, hun flexibiliteit te verbeteren en hun algehele welzijn te bevorderen. Bovendien kan de lente ook een motivatie zijn waardoor cliënten zich geïnspireerd voelen om actie te ondernemen om hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

De Massage en Complementair Vakbeurs helpt

De Massage en Complementair Vakbeurs kan jou daarbij helpen. Waar reguliere zorg haar grenzen bereikt, kunnen natuurlijke behandelmethodes de uitkomst bieden en, visa versa. Samen kunnen ze veel betekenen om gezondheid en welzijn te waarborgen. De Massage en Complementair Vakbeurs biedt een platform waarin deze integrale visie centraal staat.

Circa 100 deelnemende bedrijven en dagelijks 21 lezingen en workshops!

Deze beurs is de ideale ontmoetingsplek voor masseurs, therapeuten, en andere zorgprofessionals in de holistische gezondheidsbranche. Het focuspunt? De holistische benadering om gezondheid en welzijn te bevorderen, waarbij complementaire behandelingen de sleutel vormen tot een algeheel gezonde mind, spirit & body. Er zijn tal van gezondheid gerelateerde producten en diensten als opleidingen, cursussen, producten, methodieken, voeding en suppletie. Om direct te voelen en te ervaren zijn er dagelijks 21 workshops en lezingen.

19 en 20 april 2024 in Next Level te Gorinchem

Wil jij je verder verdiepen in de wereld van natuurlijke gezondheid en daarnaast profiteren van de vele beursacties? Kom dan voelen, netwerken en verbinden tijdens de 12e editie van de Massage Complementair Vakbeurs op 19 en 20 april 2024 in Next Level te Gorinchem.

Tickets bestellen kan via onze website www.soonerevents.nl Gebruik bij het bestellen de code ‘klik24’ voor 50% korting op de entreeprijs.

Wanneer je terugkeert naar huis, hopen we dat je vol inspiratie zit en nieuwe inzichten en tools hebt gekregen die je kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden en dat de opgedane kennis je zal helpen om nog beter voor je cliënten te zorgen.

Door open te staan voor verandering en voortdurend te streven naar verbetering, kan jij het verschil maken in het leven van jouw cliënt en bijdragen aan hun welzijn en geluk.

Anouk & Merleau

Op April 3, 2024