Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over acupunctuur

Acupunctuur

Wat is acupunctuur en hoe verloopt een behandeling?

Lees meer >>

Op 28 mei 2013

Acupunctuur bij huisdieren

Heeft u er ooit eerder van gehoord? Acupunctuur bij uw huisdier? Wat is acupunctuur en bij welke aandoeningen kan het bij uw huisdier verbetering van de klachten geven? Hoe lang duurt zo’n behandeling? Rn natuurlijk erg belangrijk… doet het pijn?

Lees meer >>

Op 26 februari 2013

'Acupunctuur helpt tegen opvliegers'

Vrouwen die in de overgang zitten en last hebben van opvliegers en andere overgangsklachten kunnen baat hebben bij acupunctuur. Dat zou althans blijken uit onderzoek waarvan de resultaten zijn gepubliceerd in BMJ’s Acupuncture in Medicine, dat wordt uitgegeven door de Britse vereniging voor acupunctuur.

Lees meer >>

Op 11 maart 2011