afza.nl Shahram Abbasi


Ruysdaelstraat 49a 1071 XA Amsterdam
06 25227319 Klik om te bellen

Over afza.nl Shahram Abbasi

Ik ben geboren en getogen in Iran (Perzië) en woon sinds mijn 21ste is Nederland.

Bij de Hogeschool van Amsterdam heb ik de opleiding fysiotherapie gedaan en ben ik in 2004 afgestudeerd. Daarna volgde ik de Pilates-opleiding bij Debby Jenner van Pilates Company en heb ik mij geschoold in o.a. ontspanningstherapie en oefentherapie/behandeling van rug- en schouderklachten. Ook heb ik mij gespecialiseerd in de longfysiotherapie en ben ik aangesloten bij het longrevalidatie netwerk Amsterdam (LoRNA).

Daarna heb ik mij geschoold tot acupuncturist bij TCMA, waar ik in 2013 ben afgestudeerd.

Tijdens mijn behandeling staat de hele mens centraal en niet alleen de klacht die op de voorgrond staat. Mijn ervaring is dat door deze benadering de klachten sneller overgaan. Ook combineer ik mijn expertise van de acupunctuur en fysiotherapie in de behandelingen. Dit vult elkaar goed aan.

Mijn ervaring is dat veel klachten worden veroorzaakt door spanning, waardoor er blokkades in het lichaam ontstaan. Met acupunctuur is het mogelijk om deze blokkades op te heffen. Dit werkt het best als er een goede samenwerking is tussen jou en mij, je behandelaar. Je bent zelf heel belangrijk in je genezingsproces.

Als acupuncturist ben ik aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Een NVA acupuncturist voldoet aan de strenge eisen die de organisatie stelt aan opleiding, ethiek, hygiëne en bedrijfsvoering.

afza.nl Shahram Abbasi in het kort

Soort acupunctuur

Chinese Acupunctuur

Lid van Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Ja

Onze locatie

afza.nl Shahram Abbasi


Ruysdaelstraat 49a 1071 XA Amsterdam
06 25227319 Klik om te bellen