Acupunctuurpraktijk Doesburg


Van Brakellaan 50 6981 JM Doesburg
06-52633430 Klik om te bellen

Over Acupunctuurpraktijk Doesburg

Acupunctuurpraktijk Doesburg

In de praktijk wordt door de acupuncturist, Dieke Theuns, gewerkt met verschillende acupuctuurvormen:

  • Klasieke Chinese acupunctuur
  • Ariculo (ooracupunctuur)
  • Abdominal acupuncture (buik)
  • Kleurenpunctuur

En daarnaast is Dieke Theuns gespecialiseerd in Guasha Therapie, een Aziatische schraaptechniek welke direct verlichting kan bieden.

Per klacht wordt er bepaald welk type behandeling het beste resultaat gaat opleveren voor de klacht maar ook om de onderliggende oorzaak aan te pakken. Vaak wordt er gewerkt met aanvullende oefeningen uit de Qigong ter ondersteuning van het herstelproces.

Klachten welke in de praktijk behandeld worden zijn o.a. maag- en darmklachten, hoofdpijn, migraine, frozen Sholder, RSI, stijve schouders of nek, spanning, burn-out, vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom, slapenloosheid, hoge bloeddruk, koude handen/voeten, menstruele klachten, menopauze klachten, rusteloze benen, fibromyalgie, diabetes, otrose, etc.. Neem voor uw specifieke klacht contact met mij op zodat ik mondeling kan uitleggen wat ik voor u kan doen om u weer vooruit te helpen. Voor al uw klachten, het uitproberen waard!

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, de koepelorganistaie RBCZ en TCZ. Op basis hiervan vergoeden de meeste verzekeringen een gedeelte van de consultkosten. De praktijk is gelegen in de stedendriehoek Doetinchem, Arnhem en Zutphen, en beschikt over parkeergelegenheid op de oprit. De praktijk is toegankelijk voor mindervaliden.

Foto's

Behandelruimte

Acupunctuurpraktijk Doesburg in het kort

Soort acupunctuur

Chinese Acupunctuur

's avonds geopend

Ja

Lid van Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG)

Ja

Onze locatie

Acupunctuurpraktijk Doesburg


Van Brakellaan 50 6981 JM Doesburg
06-52633430 Klik om te bellen