Acupunctuur Praktijk Zonnewiel Oisterwijk


Sint Willebrordplein 4 5014 BX Tilburg
06-50406084 Klik om te bellen

Over Acupunctuur Praktijk Zonnewiel Oisterwijk

Even voorstellen ik ben Manuela Gerritsen. Ik ben opgeleid als radiologisch laborant in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In deze jaren heb ik mij gespecialiseerd in Magnetic Resonance Imaging (MRI). Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende ziekenhuizen ben ik uiteindelijk in Tilburg terecht gekomen. Na de geboorte van mijn zoon ben ik een periode minder gaan werken en in die tijd is mijn interesse gewekt in werken met energie. Dit geef ik eerst vorm door in 2005 te starten met een cursus Reiki. In 2007 ben ik de opleiding voor Klassieke Acupunctuur gaan volgen. Wat mijn eigen praktijk, Acupunctuur Praktijk Zonnewiel Tilburg tot resultaat heeft gehad.

Het werken met energie en door acupunctuur het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren; daar haal ik voldoening uit.

De klachten waarvoor u bij Acupunctuur Praktijk Zonnewiel in Tilburg terecht kunt zijn heel divers. Zowel de uiting (de klacht zelf) en de onderliggende oorzaak wordt bekeken, waardoor effect op de lange termijn effectiever is.

Balans in het lichaam is alles waar het om draait. als die balans er is dan kan het lichaam zelf veel klachten oplossen. Acupunctuur hersteld mn de balans en ondersteund daardoor het lichaam om zichzelf te herstellen.

Acupunctuur Praktijk Zonnewiel Oisterwijk in het kort

Soort acupunctuur

Chinese Acupunctuur

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Onze locatie

Acupunctuur Praktijk Zonnewiel Oisterwijk


Sint Willebrordplein 4 5014 BX Tilburg
06-50406084 Klik om te bellen