Acupunctuur & Massagepraktijk Wan


Floralisplein 71 2161 HX Lisse
0685764208 Klik om te bellen

Over Acupunctuur & Massagepraktijk Wan

Wie is het gezicht achter Acupunctuur & Massagepraktijk Wan?
Het gezicht achter Acupunctuur & Massagepraktijk Wan ben ik, Zhinhong Wan. Hoewel ik ben geboren in China, ben ik al sinds 2009 woonachtig in Nederland. Ik heb de vierjarige opleiding tot acupuncturist dus ook in Amsterdam gevolgd, aan de Shenzhou Universiteit. Naast deze acupunctuuropleiding heb ik ook de opleiding Medische Basiskennis afgerond. Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij een grote acupunctuurpraktijk in Den Haag. Hierdoor beschik ik over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om mijn klanten goed te kunnen helpen.

Waarvoor kunt u bij Acupunctuur & Massagepraktijk Wan terecht?
Bij Acupunctuur & Massagepraktijk Wan kunt u terecht voor de volgende behandelingen: acupunctuur, massagetechnieken (Tui-Na), moxa en cupping.

Acupunctuur: Acupunctuur behoort tot de Traditionele Chinese Geneeskunde die 3500 jaar geleden in China ontstaan is. Ondanks dat de methode al heel oud is, is het nog steeds erg effectief om pijn te verminderen. De acupuncturist gebruikt hiervoor fijne dunne naaldjes die in het lichaam worden geprikt op de acupunctuurpunten. Dit zijn plekken in het lichaam die op de meridianen liggen.

Massagetechnieken (Tui-Na): Tui-Na is een therapie die behoort tot de Traditionele Chinese Geneeskunde. Bij deze therapie kunnen veel verschillende massages op het lichaamsoppervlak toegepast worden. Tui-Na kan preventief, maar ook genezend werken.

Cupping: Cupping is een methode waar een speciaal kopje, gemaakt van glas of aardwerk, aangebracht wordt op de huid. Het kopje wordt kort verwarmd, waardoor er vacuüm-kracht ontstaat. Deze methode helpt de spieren te ontspannen. Het zorgt tevens voor een goede doorbloeding.

Moxa: Moxa is een begrip uit de klassieke acupunctuur. Het is een kruid met een verwarmende werking. Bij moxa word het kruid boven op de naald aangestoken. De naald geleidt de warmte naar het acupunt.

Waarom kiezen voor Acupunctuur & Massagepraktijk Wan?
Voelt u zich niet optimaal? Heeft u klachten die u weerhouden in het dagelijks leven? Door middel van acupunctuur help ik u om uw zelfgenezend vermogen te benutten. Ik bied verschillende methodes aan, waardoor er altijd een methode is die u helpt. Heeft u interesse? Neem een kijkje op mijn website en maak direct een afspraak.

Foto's

Acupunctuur & Massagepraktijk Wan in het kort

Soort acupunctuur

Acupressuur
Chinese Acupunctuur
Cupping
Electro Acupunctuur
Klassieke Acupunctuur
Ooracupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Armpijn
Auto-immuunziekten
Burnout / Stress
Chinese kruiden
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Infertiliteit
Ischias
Kniepijn
Menstruatieklachten
Nekpijn
Oncologische nazorg
Onsteking
Oorpijn
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Spatader
Sportblessures
Stoppen met roken

Op zondag geopend

Ja

Lid van Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Ja

Onze locatie

Logo Acupunctuur & Massagepraktijk Wan

Acupunctuur & Massagepraktijk Wan

Acupunctuur & Massagepraktijk Wan


Floralisplein 71 2161 HX Lisse
0685764208 Klik om te bellen