Acupunctuur bij Marjolein


Socrateslaan 22A 3707 GL Zeist
06 19173050 Klik om te bellen

Over Acupunctuur bij Marjolein

Acupunctuur bij Marjolein bestaat al sinds 2009. Van huis uit ben ik, Marjolein Kranendijk, apotheker. De kennis vanuit de apotheek neem ik mee in mijn praktijk. Als acupuncturist en coach heb ik mij ontwikkeld tot een therapeut met een holistische benadering. Ik kijk samen met jou naar wat jouw leven te maken heeft met jouw klachten, waardoor jouw klachten zijn ontstaan en hoe jij daarmee omgaat. Wanneer een situatie stress heeft veroorzaakt kan dit leiden tot klachten, die zelf chronisch van aard kunnen zijn.

In 2010 heb ik mij gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten, zoals overspannenheid, burn-out en depressie. Daarnaast richt ik mij nu op chronische ontstekingsziekten, waaronder de ziekte van Hashimoto, Graves, ziekte van Crohn en Raynaud en chronische pijnklachten.

Sinds 2019 heb ik mijn praktijk in het Helicongebouw in Zeist. Als lid van Zhong worden mijn consulten voor een gedeelte vergoed door de zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Wil je weten wat je van een acupunctuurconsult kunt verwachten of een afspraak maken, neem dan contact op met mij. Marjolein Kranendijk: tel. 06-19173050.

Foto's

Marjolein Kranendijk, acupuncturist en coach

Acupunctuur bij Marjolein in het kort

Soort acupunctuur

Engaging Vitality
Klassieke Acupunctuur

Soort klacht

Allergieën
Auto-immuunziekten
Burnout / Stress
Depressie
Hoofdpijn / Migraine
Huidklachten
Menstruatieklachten
Nekpijn
Overgangsklachten
Rugpijn
Schouderpijn
Vermoeidheid / Slapeloosheid
Zwangerschapsklachten

Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (ZHONG)

Ja

Artikelen

Leren leven met een ziekte

Leven met een ziekte Als je een ziekte krijgt en je kan (plotseling) niet meer wat je voorheen kon, dan is dat behoorlijk wennen. Het kan zijn dat je ineens ziek wordt of dat je langere tijd vage klachten...

Onze locatie

Acupunctuur bij Marjolein


Socrateslaan 22A 3707 GL Zeist
06 19173050 Klik om te bellen